stockholm i somras

mammas kompisa Pia och jag i somras!
Ni kan ju gissa hur mycket jag läst på prov idag.. hmm, nå nog hann jag väll med en hel del.. Tur att det är på tisdag, så hinner jag öva en dag till!! Annars kom Jenifer hit och så hämtade vi Sarah och for ut med pojkarna. Vår sjukling Lilli hann också med en belöning till mig för att hon brytit vår strejk, aj aj ;) Nu skall jag krypa under täcket och låta john blund komma på besök.. puss&gonatt!

och så satte proven igång igen..

Hej på er! Detta är vad min söndag bokstavligen kommer bestå av, om inte jag lyckas hitta på massor annat så som jag oftast gör.. Åtminstone är det dåligt väder där ute, så det känns inte som jag läser bort en söndag i onödan :) jaja, om inte annat så hörs vi senare... Possposs🐮

en sak har jag lärt mig, man är bra som man är

Klockan 10.00 imorse då jag vanligtvis ännu brukar sova befann jag mig vid redan vid fotbollsplan taggad till hundra. Denna gång för tekniktävlingar! Hur det gick kan diskuteras, men om vi säger så att jag var 3poäng/sekunder från guldmärket.. störande, men det finns inte så mycket att göra åt saken :) Nog om det.. Ikväll skall jag precis som igår umgås med mina fina vänner, vad vi hittar på är en annan sak men det lär nog klarna ;) kram på er!