day 5

hej på er! Idag igen steg jag upp relativt tidigt och for ut på en morgonlenkki. Det var inte så farligt varmt och blåste ganska hårt, så det var riktigt skönt väder för det. Åt frukost när jag kom hem och så lade jag mig vid poolen, så länge solen ännu var framme. Men med oturen på vår sida blev det tyvärr sämre väder på förmiddagen, så vi åkte iväg på lite mera shopping & jag hittade en underbar långklänning från Michael Kors som blev min!! :) Nu står föräldrarna och kockar i köket, får se vad för gott det blir idag.. Och eftersom vädret inte tycks bli nå bättre har vi bestämt för att åka på hockey ikväll, låter inte helt fel det heller ;) later...

ett dåligt iphone collage jag fixade ihop till er..

day 4

Startade min morgon idag med en morgonlänk med mina nya skor. När jag kom hem hade de färdigt lagat frukost, så jag fick sätta mig till bords direkt. smaskens var det :)
Precis som väderleken hade visat så var det dåligt väder idag med, så vi körde iväg till ett ute mall, där vi mest var ute efter Hollister, hehe. Efter det fortsatte vi till Sawgrass än en gång..
Mellan all shopping började det bokstavligen störtregna, så vi sprang in på Starbucks på varsin kaffe :) min favorit är white chocolate mocha som jag idag istället prövade på som en frappuchino och namm va gott det också var!!
På kvällen var vi och åt till en jättegod fiskrestaurang (även om de hade kött, hamburgare, french fries osv. för vad är nu en Amerikansk restaurang utan franskisar...), med namn Bonefish grill. Innan maten fick vi nygräddat, jättegott bröd som man doppade i pesto och min varmrätt ser ni ovanför. Alla var nöjda med sina matval, så mätta och belåtna gick vi därifrån. Nu har maten tagit sig upp till ögonen och mina lock faller fast vilken sekund som helst, så godnatt på er! hoppas ni har det bra, här lever jag livet :)

day 3

Hello my friends! Dagens planer var ju att åka till beachen, men så mycket av det blev det inte heller.. Vi körde i varjefall iväg mot Fort Lauderdale och just när vi hade konstaterat att det var mycket mörka moln och Tim sagt ''hoppas det inte börjar regna'' så började det såklart regna!! Så vi körde istället till ett annat mall och shoppade lite till ;) Som tur varade inte regnet så länge och efter cirkus två timmar slapp vi till stranden. Även om inte solen lyste 24/7 och det blåste en hel del var det ändå skönt och varmt vatten i havet var det!! Vi åt en sen lunch vid Hooters vid stranden innan vi körde hem tillbaka. Ikväll har vi tagit det lugnt, tagit ett kvällsdopp i poolen och lagat tortillas :) Tills imorgon hade de lovat sämre väder igen, och en hel del regn.. Inför morgon dagen står åtminstone shopping på schemat och vad som annat sker, det är fortfarande ett mysterium. vi hörs, godnatt/godmorgon på er!♥