Valborg och första maj

Två egopics från idag, hehe.
Hejsan svejsan, hade sovmorgon idag eftersom vi inte hade någon gymnastik och skönt var det!! Hade rätt så lugn skoldag och när jag slutade åkte jag bara hem en snabbis & sedan iväg igen på träning. 
Imorgon är det valborg, vilket betyder att vi redan slutar klockan 1. Efter det skall jag fixa allt inför kvällen och så har jag massage på eftermiddagen! På kvällen blir det först middag med några fina tjejer och så får vi se vart kvällen leder :) hoppas ni har en fin valborg och första maj!

Don't just let it happen, make it happen

Hej & glad lördag :) Har haft en riktigt tuff och krävande skolvecka så här efter påsklovet, därav har bloggen stått still. Men blir ändå så glad då jag sir att det är så många som ändå tittar in här!!
 
Igår fredag hade vi först träning och på kvällskvisten hade jag en väldigt välförtjänt och lugn myskväll tillsammans med världens bästa Nadja. Trots en väldigt sen natt, så steg vi upp tidigt (för att vara oss) & lagade frukost som vi sedan tog med oss ut och njöt av i det fina vädret. Helt underbart väder vi har fått redan i April, hoppas hoppas hoppas verkligen att det håller och vi får en lång och varm sommar i år!
 
Har precis ätit världens godaste entrecóte och sallad med familjen ute i solen & nu skall jag försöka få undan alla läxor tills måndag eftersom jag är borta hela morgondagen. Skall även försöka hinna med ett träningspass innan Adde slutar jobbet. Den här kvällen lär också bli väldigt lugn eftersom vi imorgon åker iväg halv 11 till Siilinjärvi på match. Skall åtminstone försöka ta vara på det fina vädret, och det tycker jag ni med skall göra :) kramis ♥  

Ruka under påsklovet

Tänkte lägga upp lite bilder från påsklovet då vi var i Ruka. Vi hade några riktigt bra dagar där, det regnade dock på fredagen men resten av dagarna var det riktigt fint väder :) enjoy!!

Så finskt det bara kan bli!! Haha :)
Var och bowlade på lördagskvällen :)