Senaste dagarna

Bästa moffa var snäll och köpte ett keyboard till min ipad häromdagen, så nu kommer det bli mycket lättare att både blogga och skriva skolarbeten från den. Såå nöjd, tack än en gång!

Hej där, de senaste dagarna har jag bland annat kollat in mellandagsrean (utan destumer resultat, as always), kollat en fotbollsmatch, träffat lite vänner, ätit mat hos Addes m&m, träffat Nadja och sett på en och annan film. Inget speciellt med andra ord, men har njutit av långa sovmorgnar vilket har varit väldigt skönt samt behövligt! Imorgon är det nyårsafton och planerna är först 3 rätters middag med tjejerna innan vi åker vidare till en fest. Det lör nog bli riktigt kul :)

Idag skall jag städa upp lite i rummet och senare träffa lite vänner som jag inte sett på länge. Ha en bra dag! 

Två favorit julklappar

Fick mina efterlängtade UGGs i julklapp så nu får mina gamla åka i roskis efter 4 kära år tillsammans. Samt två stora handdukar från Gant. Detta var verkligen två favoriter, ifall någon ännu vill se mera utav mina julklappar i år är det bara att hojta till så lär det komma upp lite bilder inom några dagar.. :) Kramisar!

Fredagskväll

Hejsan! På förmiddagen kom saknade Teresa över för att catcha upp lite. Det var så skönt att se henne igen efter några veckor ifrån varandra!! Mot kvällssidan åkte vi in till stan för att möta upp några andra vänner på en träffis vid Fondis. Satt där några timmar och pratade :) Resten av kvällen har jag laddat upp med godsakerna ovan och skall precis knäppa på en film..