Fridayy

Fick en längre sovmorgon idag, vilket var riktigt behövligt! Åt en god brunch med Amadeus efter att vi stigit upp, efter det tog jag mig an och städade hela huset! Om en timme skall jag på träning och efter det får vi se vad kvällen har att erbjuda :) 

Helg


Hej där! Har haft en tuff provvecka med endast läsämnen, men nu är den (nästan) slut. Har endast biologi prov på måndag kvar! Så efter filosofi provet idag tog jag helg, så himla skönt med ledigt imorgon :) For till gymmet direkt efter det och nu har jag just ätit klart salladen ovan. Ikväll har jag ännu träning och sen ska jag baa chillaaaa! Bra så :)

lite om helgen

lördags var jag med Nadja på en matkurs fråm folkhälsan vid indigo. Kursen var främst riktad åt idrottare i åldern 14-18. På kursen lärde man sig om hur man skall äta när man idrottar och att det är viktigt att äta mångsidigt osv. Vi lagade också mat och var på ett butiksbesök. Väldigt lärorikt tyckte jag och inte alls dåligt eftersom det dessutom var helt gratis. På kvällen kollade jag film och myste med Amadeus :) (haha bra sådär efter vad jag nyss hade lärt mig XD)
 På söndag blev det i stort sett endast provläsning. Idag skrev jag historia prov, som gick sisådär. Imorgon har jag engelska prov... nu kallar böckerna... so loong!