Grönt är skönt

Mådde riktigt dåligt under hela träningen, och ännu när jag kom hem så detta var det ända jag fick i mig efteråt. Den "gröna sörjan" i glaset består av äppel, gurka, morot, spenat och lite fettfri yoghurt. Trodde det skulle vara en lyckad blandning, men någon 10 poängare blev det verkligen ej. 

Har legat i sängen en bra stund och vilat nu, så skall försöka ta mig ut på en liten cykelrunda som nästa. Ciaaao!

Sista juli

Idag kallade jobbet återigen efter några veckors paus. Jag har haft en väldigt lugn dag hittills och jag hoppas det håller i sig ännu de två närmaste timmarna. När jag slutar skall jag direkt iväg på fotbollsträning. Mer än så är inte spikat för idag, än så länge! Bamsekram på er :)


Fisk i alla dess slag

Hej på er :) Efter att jag steg upp imorse och ätit frukost, bytte jag till träningskläder och gick på en pw. Det blev sammanlagt 8km. Blev upp-plockad i Sundom vartefter vi for till villan. Där vankades det enligt tradition "fiskets dag", vi hade ett stort buffé bord med fisk i alla dess slag. 
Till efterrätt hade mamma bakat en underbar pavlova, som jag tyvärr fick avstå från..

Skyndade sedan iväg på träning, det ösregnade halv träningen men det var i och för sig ganska skönt ändå. Är hemkommen nu, men skall småningom ut för att träffa lite tjejer som jag inte sett på väldigt, väldigt länge så det skall bli kul :)