LATELY

Hejsan hoppsan falleralleraa... Värst vad dagarna flyger förbi, det är endast sex dagar kvar till sommarlov och tills jag går ut ettan, sjukt ju! Har antagligen sagt det tidigare, men tror aldrig att jag har varit i behov av sommarlov lika mycket som jag är nu!! Det skall bli så galent skönt, och kul för den delen :) 
 
Har hunnit med en hel del de senaste dagarna, shoppat lite, suttit vid hoviska med några vänner, tränat, haft match, tagit vara på solen och jobbat. Nu återstår endast ett prov på tisdag och några dagar "skola" vilket inte lär vara så jätte jobbigt och sen..... Thank God för sommarlov! Aja, är inne på min sista timme i kiosken nu så skall återgå till arbetet. Sköt om er :)
Älskar sommarkvällar vid bryggan, det lär bli många sådanna i sommar!!

Provvecka och så

Nu är 2/4 prov skrivna, nu fattas bara historia prov imorgon och religions prov nästa vecka. Jag åtminstone har börjat gilla provveckan mycket mera nu än vad jag gjorde i början! Okej, man måste ju läsa en hel del och så, men tänk hur mycket man ändå hinner göra under de dagarna man bara har prov. Speciellt nu, då man kan ligga ute i solen och läsa, det bästa som finns kanske! Haha, nå väl kände bara för stt blogga, men nu måste jag återgå till historia boken. Ha en fin dag alla! :)

I söndags....

Några bilder från åtminstone min första båttur i år när vi var till Arken i söndags :)
Egentligen så var det ju tänkt att jag skulle läsa på prov på kvällen, men det blev ännu bättre. Avrundade helgen på bästa tänkbara sätt, picknick i solnedgången med bästa Teresa!💗