Lillajul

Heeeej på er! Den här veckan har bara susat förbi känns det som, har hunnit med rätt så mycket men ändå inte. Provveckan gick relativt bra, så jag är rätt så nöjd över det! Igår blev det som vanligt ett ben-dödar-pass med Nadja vid gymmet och på kvällen var jag och firade söta Tilde :)
 
När jag steg in genom dörren imorse väntade ett litet lillajulspaket åt mig eftersom det är LILLAJUL idag! Ååh vad mysigt och kul, älskar verkligen allt som har med jul att göra :) Senare idag skall vi med familjen + mommo & moffa till Fransmanni på mat och ikväll vankas det födelsedags fest med temat after-ski för en av mina käraste vänner! Den här dagen har absolut börjat på den bättre sidan, så får hoppas det hålls så också! Puss&kram på er!
 
En ny parfym utav Hugo Boss, samt bästa cover all mix concealern från Makeup store fanns bland annat i paketet.. :)

Pluggmys

Fixade nyss ultimata pluggmyset med en stor kopp glögg och lite pepparkakor.
Skall försöka läsa igenom allt ännu noggant en gång och sedan ta natten!
Puss och kram på er :)
 
Förresten, har jag glömt att berätta att jag åker till Stockholm i slutet av nästa vecka? ;)

Vad önskar du dig i julklapp?

 
Christmas 2014
Får ofta frågan vad jag önskar mig i julklapp så tänkte i och med att det är ungefär 1 månad kvar till julen lägga upp ett lite collage. Dock kan jag medge att jag egentligen inte riktigt skrivit någon specifik önskelista i år, men här är några saker jag önskat samt saker jag drömmer om att få :)
 
1. Högst uppe på min önskelista står absolut en dator, min förra gick ju för lite mera än ett år sedan sönder av en och annan orsak. En ny Macbook Air skulle sitta alldeles perfekt! 
2. En ''bättre'' halsduk, de som känner mig väl vet att jag ofta går runt med någon halsduk/scarf eller dylikt, bland annat de här godingarna från Mulberry har jag spanat in en lång tid. 
3. Parfym, är verkligen i behov av en parfym och vill väldigt gärna också ha en ny doft. Bland annat denna från Marc Jacobs doftar underbart! 
4. Nya Uggs, har gått snart i 5 år med mina älsklingar och tycker det vore dags för ett par nya. Uggs är ju kanske världens skönaste skor samtidigt som de passar till så gott som allt. De med rosett bak tycker jag är supersöta! 
5. Vinglas och kanna, har verkligen förälskat mig i Iittalas nya serie Essense Plus och tror att det är en serie som jag skulle kunna samla på.
6. Jacka, jag är lite av en fantast när det kommer till jackor, man kan absolut inte ha för många!! Den här från Colmar är en utav mina senaste favoriter. 
7. En ny väska, min Michael börjar så småningom kanske ha sett sina bästa dagar och bland annat den här, även den från Michael Kors eller en annan från Marlene Birger skulle vara drömmen! 
8. Nya Mjukisbyxor, som den lata människan jag är går jag nästan jämt och ständigt hemma med ett par mjukisbyxor. Ett par nya från Abercrombie&fitch står nog högt upp på listan!
9. Och till sist, lite pengar är ju aldrig fel!