Today's

Idag har det känts som en väldigt lång dag, trots att jag slutade skolan redan ett. Efter skolan blev det ett suveränt abs&back pass på gymmet med Nadja! Resten av eftermiddagen och kvällen har jag också umgåtts med Nadja och vi har bland annat varit på en kort pw och skrattat som vanligt, haha.

Imorgon börjar jag lite före tolv och slutar redan ett. Men före det skall jag hinna med ett gympass också! Imorgon är det dessutom valborgsmässoafton så skall spendera lite tid med mina vänner och laga mat innan Adde kommer hem igen på kvällen! Kram på er :)

New week

Hej på er! Dagen började riktigt trögt och jag var trött och frös i skolan. Men sen kom solen fram som gjorde mig på lite bättre humör! 

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem förutom tagit en powernap och så var jag just ute och gick med saknade Jessica i 1,5h. Skönt var det! Unnade mig en smoothie på lite hallon och blåbär samt vatten efteråt, kände att jag behövde få i mig något mera för att orka. Nu borde jag egentligen sitta och läsa på matteförhör, men ain't nobody got time for that atm. Eller snarare ork för det... Min skolmotivation är verkligen på botten för tillfället.... Men snaaart åker vi iväääg & snaaaart e de sommarlov!! Thank God!!

P&k

Kort och kraftigt

Idag har jag:
- sovit länge
- varit i skolan såklart
- shoppat lite
- varit på bilskola
- varit på en pw med Isco

Nuuu skall jag äntligen sova, har känt mig så svag hela dagen och nästan så jag tänkte svimma i duschen.. Hur som haver, gonatt fina ni ❤️
Köpte ett par nya nike's dessutom i helgen som jag invigde idag, hehe.