Dags för något nytt

Nu har jag bestämt mig. Efter 6 kära år på blogg.se har jag bestämt mig för en flytt. Har gjort en blogg på nouw.com redan i sommras men inte kunnat besluta mig om jag skall byta bloggportal eller ej, men känner att det ändå är dags nu.
 
Det är ett stort steg för mig (hahaha) eftersom jag haft bloggen här i somsagt 6 år, men har flyttat över mina inlägg dit så det är bara att fortsätta som vanligt. Som om jag alltid bloggat där!!
 
Nu hittar ni mig HÄR !!
 
de som följer mig på bloglovin kan fortsätta följa samma, har linkat min nya blogg dit!
 
Tack för allt blogg.se <3
 

Mess in my head

Ibland måste man bara köra sitt eget race. Oavsett vad någon annan tycker eller tänker. Inte stanna upp, inte lyssna eller bry sig vad någon annan har att säga. Det är ditt liv, du gör vad du vill, inte vad någon annan vill att du skall göra.
 
En sak som ständigt kretsar i mitt huvud är livet efter gymnasiet. Snart avslutas ännu ett stort kapitel i mitt liv, jag skiljs från personer som funnits omkring mig i ytterligare tre år. Det är dags att göra vad som kanske kommer bli livsviktiga val. En del av mig är orolig för vad som kommer hända medan andra delen ser framemot vad som komma skall. Jag har alltid haft stora drömmar, ibland kanske lite för stora. Men det är okej att drömma, visst? Längs med vägen har en del fallit bort medan mera realistiska saker kommit till. Det som jag ärligt kan säga hängt med längst och som jag ännu drömmer om är att på något vis flytta/jobba/resa till eller i USA. Bara jag vill är det något som kan gå i uppfyllelse, men det är ett väldigt stort steg, åtminstone för mig.
 
Med handen på hjärtat kan jag säga att jag är rädd, rädd att förlora ytterligare personer från mitt liv. Även fast jag inte borde tänka så går det inte att undvika. Jag har alltid varit en person som trivs i andras sällskap, alltid velat vara vän med alla. Med årens gång har jag dock lärt mig att en del vänner kommer och går, medans andra stannar. Efter att blivit lämnad av en av de viktigaste personerna i mitt liv för snart ett och ett halft år sedan har jag dock blivit ännu ängsligare.
 
Jag har en hand full med namn på personer som jag vet att aldrig skulle lämna min sida. Men resten då? Det händer lätt att man tappar kontakten när man befinner sig på olika kontinenter, samtidigt som ett år är en lång tid ifrån varandra. Är så glad över de fina vännerna jag lärt känna under min gymnasietid, tanken av att vi snart skiljs gör mig faktist lite ledsen. Fast vi ju bara skiljs i och med skolan, but still. Det är svårt att förutspå framtiden och vad som kommer att hända. 
 
Jag försöker att leva i nuet och ta vara på sista året i gymnasiet. Men så påminns jag igen om att framtiden snart är här och knackar på dörren..

Vardagslyx när det är som bäst

Ikväll hade vi bestämt att laga sushi här hemma, jag och mamma börjar nämligen på diet igen nästa vecka så jag har bokat in något gott varje dag den här veckan haha.
Här kan ni se slutresultatet, jag lär nog aldrig tröttna på sushi. Haha, det är nog lätt bland det bästa som finns i matväg!! Vardagslyx deluxe!!

Har läst lite hälsokunskap ikväll och nu skall jag kolla idol. Puss&kram!!