Lyckad Umeå resa

Hej på eer, vi hade ett toppen dygn med tjejerna i Umeå från söndag-måndag så jag tänkte nu bjuda på några bilder som knäpptes. Bilder säger ju trots allt mera än tusen ord ;)
Efter 4,5h på färjan gick vi till närmsta matställe för lunch eftersom alla var utsvultna... Hittade ett perfekt asiatiskt ställe inne i Utopia, suupergott var det!
Mitt fina sällskap :)
Ett stopp @honeycomb för lite froyo
Efter en hel dag på stan gick vi till hotellet för att vila någon timme innan vi gick iväg för att äta middag. Gick till samma ställe som senast jag var i Umeå, Vezzo. Som tidigare leverades det mumsiga pastor och sallader, alla var vi nöjda :)
Hahaha, som ni kan se så blev det en hel del mat under dagens lopp men jag kan redan säga nu att allt på bilden nog inte blev uppätet under kvällen. Men det blev en myskväll på hotellrummet med snacks och tjejprat. Bra så!

En lyckad resa med andra ord, så glad att vi åkte iväg med tjejerna. Fick skratta så magmusklerna värkte dagen efter och såklart köpa hem massa god svensk mat, heheh. 

+-

Heeej! I fredags blev det somsagt en sväng i stan, hann med fika samt sallad @sweetvasa och mot kvällskvisten Fifty Shades Of Grey på bio. Tänker inte skiva någon roman om mina åsikter om filmen just nu, men kort sagt så uppfyllde den lätt mina förväntningar. Det fanns en hel del som var lite överdrivet (såsom läppbitandet) men som helhet var den nog bra och man kan ju inte annat än se framemot nästa del.. + var ju att man läst böckerna, jag tror man mycket bättre förstod saker då :)

Igår var rent ut sagt en skit-dag. Var på riktigt dåligt humör hela dagen, vet inte varför men det kommer väll antagligen såna dagar också. Det enda positiva var att jag fick umgås med Adde hela dagen och krama om honom eftersom vi inte ses igen på nästa 2 veckor, buhuuu... 

I skrivande stund sitter jag på färjan påväg över till Umeå med tjejerna, ser framemot detta så hoppas det blir en lyckad resa :) vi hörs! P&k❤️

Underbara vänner

Idag har inte vart någon höjdare till dag så har inte så mycket att berätta. Dock har jag både bra planer tills imorgon och till sportlovet nästa vecka som jag verkligen ser framemoot!

Imorgon efter skolan skall jag både fika med Teresa och umgås med Nadja + att vi skall åka på bio. Fifty shades of Grey är det som vi skall se, och ääntligen säger jag bara, haha! Har dock läst en del negativa recensioner om den, men har valt att strunta i dem. Det är ju trots allt min egna åsikt som spelar någon roll. Hur som haver, Nadja har ren varit och kollat på den, men så snäll som hon är ville hon komma med mig på den igen!! Den måste ju vara bra då.... Heheh

Annars så bokade vi med tjejerna en liten trip till Umeå till slutet av helgen, vilket skall bli sååå kul! Det blir skojj att fara iväg (nästan) allihopa och strosa runt lite där och kanske (högst troligen) få hem lite svenska godsaker, haha. 

Nästa vecka åker vi även iväg till Ruka för några dagar slalom och som pricken på i:et så följer även Nadja med!! Trots att det är kanske 5-6 gången vi åker dit skall det nog bli minst lika kul. Lite slalomåkning har väll aldrigt skadat någon? Får hoppas på fint och soligt väder så det faktist är skönt att åka i backen! Men mera om det sedan :)

Ha en fortsatt bra kväll! Pusss