Helgen jag längtat efter

Hej på er! Idag har nog varit en riktigt bra dag. På morgonen fick jag finska provet undanstökat och sista timmen var vi på ett bodybalance pass vid gymmet. Efter skolan har jag umgåtts med Nadja, lagat tortillas och bara chillat. Mot kvällen hade vi däremot fixat ett litet surprise party åt Milon som blev såå lyckat! Såå kul! Var tvungen att komma hem och städa samt packa inför imorgon. Dessutom så får jag äntligen se Adde ikväll efter nästan två veckor ifrån varandra, underbart!!

Imorgon bitti tar jag tåget ner till Helsingfors och på kvällen blir det lite festligheter. På söndag är äntligen dagen kommen som jag väntat på i nästan 10 år. More about that later.

Trevlig helg vänner :)

Inte länge kvar nu

Hejsan, fixade nyss ihop mellanmålet ovan efter ett gympass. Innan det skrev jag matte prov, som gick sådär halvbra, men nu har jag 1/2 prov över, haha.

Imorgon återstår bara finska och två responsblock tills det äntligen är helg men inte vilken helg som helst. Har gått och längtat såå mycke efter den här, varför det är så får ni nog veta om några dagar!! Är så glad så glad just nu, så inte ens finskan kan dra ner mitt humör! Dessutom fyller bästa Milon hela 18 år imorgon!! 

Nu MÅSTE jag verkligen läsa på finska, får inte skjuta upp det som jag gjorde med matten. Laater guys..

You can't be good at everything

Gokväll på er! Idag började jag min lediga dag ändå rätt så tidigt med ett läkarbesök. Sedan gick jag till skolan för att läsa på prov framtills jag lunchade med mamma. Bistro har absolut stans godaste sallad! Satt sedan på 1h+kök i närmare fyra timmar  och fixade en matte inlämningsuppgift samt (försökte) läsa på prov.

Har varit hos mommo och moffa fram tills nu och bara skjutit upp provläsningen, VARFÖR TILDA? Blir så irriterad på mig själv ibland, har absolut ingen självdisciplin när det kommer till provläsning.. Fyy, det får gå hur det går... Någolunda kan jag det i varjefall! 

P&k på er!