~

Dagens ända + har varit att jag imorse klarade bilteoriprovet, inte mycket kvar nu innan jag också får kortet i handen!

Annars har jag bara slöat, sovit några timmar på dagen och färgat håret. Har haft en ledig dag idag, men framför mig väntar 5 jobbdagar i sträck, suck!

Kvällen i bilder

Efter att jag slutade jobbet ikväll häntade Teresa upp mig. Lite senare åkte vi in till stan för lite mat på Amarillo, god mat och bästa tänkbara sällskap! Traskade hem till mig efter det, trots det fina vädret var det nog rätt så kallt. 

Nu skall jag nog sova och ladda upp inför en 8h jobbdag imorgon! Puss

Lugn fredag

Idag har varit en lugn och skön dag. Började dagen ute i solen med en god frukost och en bra bok. På förmiddagen gick jag och Adde en pw med Ingvis! Åkte sedan iväg på ett 5h jobbpass, idag gick det nog trögt eftersom det inte var så mycket kunder. 

Efter jobbet hämtade Adde och Tilde upp mig och så åkte vi en snabbis via mig och sedan vidare för att sparka lite boll. Kändes väääldigt konstigt efter att inte ha rört en boll sedan typ september förra året, men kul var det!! Saknar nog fotbollen allt ibland :(

Har jobb resten av helgen också och så skall jag försöka hinna träffa åtminstone Teresa och kanske några andra vänner. Kram på er!