Italien - dag 4

Förlåt att inläggen inte kommit upp regelbundet, men alla inlägg finns ju under kategorin Italien 2015 :)
Tyvärr var det ännu en dag när regnet ville ösa ner, så det fanns inte så mycket att göra åt det. Vi tog en lång sovmorgon och så gick vi runt i olika butiker en sväng. Lunchade vid ett ställe och jag beställde en sallad (thank god for sallads) haha som variation till all pizza och pasta.

Vi hade bestämt att passa på och åka till ett shopping center i närheten när vädret ändå var så dåligt. Så vi hade kollat på en busstidtabell, men när vi satt och väntade på bussen fick vi veta att den inte gick på lördagar... Meen som tur hade(har) Elin körkort så vi fick låna våra bekantas bil.
Det ena och det andra började inte så bra, hahah. För det första körde vi fel, svände av till fel ställe och så fick vi det lite svårt att svänga om men det löste sig. Men så var vi precis påväg in i en rondell så stannade bilen. Vi fick panik hahah, Isco och jag var tvungna att stiga ur och buffa bilen åt sidan mitt intill rondellen med massa bilar bakom och runtom oss.
Hahaha alltså tror nog inte jag sedan skrattat så mycket som vi gjorde. Efter flera försök på alla vis så fick vi konstigt nog på bilen igen!! Och så slapp vi äntligen iväg till shopping centret!
Efter några timmar av shopping körde vi hem tillbaka och hungriga som vi var gick vi ut och äta. Det flesta var ganska fullt eftersom det var lördag så vi fick i princip ta första bästa där vi fick plats. 

Åt en helt okej god pizza, dock inte den bästa på resan men man kan ju inte alltid pricka rätt ;)
isco

Hahahahahahaha alltså jag dör

Anonym

varofrån e isabels klänning? så fiin!

Svar: Visst e den! De e Elins och den är från Zara I think :)
Tilda Harju