Sommar?

Alltså hur är det ens möjligt, igår fick vi avnjuta sommarens första ordentliga dag. Solen sken och värmde som aldrig förr samtidigt som termometaren visade över 20+. Blev nästan chockad att det faktist var så varmt som det var, eftersom varje dag hittills varit så dålig..
Hade körlektion under förmiddagen. Efter det mötte jag upp Nadja, vi bestämde oss för att gå till Fondis på lite mat. Vi kunde ju dessutom sitta utomhus så det var härligt!

Mätta och belåtna gick vi till MTV för att titta/fota på Addes lillesysters matcher och så hann vi en sväng och kolla till Addes match.

Men idag.... Idag har vädret visat heeeelt sin motsatta sida. Regnet har öst ner som aldrig förr så gott som hela dagen!! Hyj, finsk sommar alltså.. Förstår inte hur det orkar regna och vara så dåligt väder heeelaaa tideeen. Hoppas verkligen vi får njuta av sommarvädret i juli, men just nu ser det nog dåligt ut..
Jag och Adde bestämde oss helt spontant imorse för att åka iväg till villan när det ändå inte fanns något att göra där hemma. Så vi tog Ingvar med och åkte hit :) Har ätit god mat, spelat kort och umgåtts med mommo och moffa hela dagen. Ikväll skall vi i bastun, får se om jag även vågar mig på ett dopp, måste väll bli av med vinterpälsen nåågon gång...
Elsa Ohrås

Härligt med sommar!

ɑ n n i k ɑ

Gott!