School's out for summer

Igår gick min stiliga bror ut grundskolan och jag tvåan i gymnasiet, hjälp vad fort tiden går!! Han börjar gymnasiet i höst och jag inleder mitt abiår!!!
Efter två långa avslutningar fortsatte jag på studentkaffen...
Först åkte vi till finaste Michelle, grattis än en gång! Och så fortsatte jag till fem andra en kort sväng, lite bråttomt blev det nog men åtminstone hann jag till alla :)

Vi fortsatte sedan kväll med småplock hemma hos mig med tjejerna, innan en del for ut på bar och vi andrs fortsatte till en villa. Stupade i säng runt halv fyra med en relativt bra dag i bakfickan! Vi har ju trots allt sommarlov nuu!!

Italien - dag 1

Vi startade tidigt på onsdagsmorgonen med tåg från Vasa till Tammerfors, varefter vi tog buss till flygplatsen. Allt gick förvånansvärt smidigt så det var skönt! 
Framme på flygplatsen i Milano blev vi upphämtade av Manne och så körde vi till Desenzano. Hungriga som vi var körde vi till ett shoppingcenter var det blev lunch, mmm! Köpte lite mat också och så åkte vi till lägenheten.
Vi bestämde oss sedan att gå på en pw så jag passade på visade Isco och Elin lite runt!
Fortsatte men en liten aperitivo (på vårt att komma bli favvo ställe) innan vi gick på middag...
Pizza once again hahaha...(åt så många pizzor där så jag tror det räcker för i sommar). Mätt blev vi iallafall trots att vi blev lite störda på vår service, men vad kan man!

Bort bra, men hemma bäst

Hej på er hörni!! Jag är väl hemkommen från en otroligt bra resa med två otroligt bra tjejer. Det var lätt en av de roligare resorna jag varit på, men också annorlunda eftersom det var första gången ensam. Allt har gått bra och ni skall nog få höra om allting i olika inlägg!! Det enda negativa var att vi endast fick njuta av ynka två dagar sol, annars var det ganska så ruggigt väder. Men i och för sig så gav det ju också oss en orsak att shoppa eftersom vi inte kunde ligga på beachen, så kom med andra ord hem med en hel del shopping kassar haha.

Till Vasa kom vi i onsdags på eftermiddagen, blev mött av en ytterst glad hund och familj. På kvällen kom även Adde hem! Så det kändes ändå rätt så okej att komma hem :)

Igår var jag en snabbis i skolan, till Seglis med tutorerna och åt, fikade med Teresa samt hade träffis med tjejerna! Hade också min första körlektion och idag hade jag min andra, kul var det!

Imorgon får vi vårt efterlängtade SOMMARLOOOV!!